Cine a fost marea iubire a Prințesei Diana. A MARCAT-O, voia să treacă la ISLAMISM pentru el. Detaliu NEȘTIUT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cine e bărbatul pe care Prințesa Diana l-a iubit cel mai mult. Își făceau planuri de viitor. A fost pozat zilele trecute. 

Nu mai este un secret pentru nimeni că mariajul Prințesei Diana cu Prințul Charles a fost un eșec total, iar relația a distrus-o din multe puncte de vedere. Cu toate acestea, deși nu mai spera, un bărbat i-a alinat sufletul și durerea din timpul căsătoriei.

Prințesa Diana era în stare să se convertească la islamism

Numele lui este Hasnat Khan și are 62 de ani. El ete bărbatul care a avut o idilă cu Prințesa Diana, timp de doi ani, dar care s-a încheiat în vara lui 1997, cu puțin timp înainte ca Prințesa Inimilor să moară în accidentul teribil de la Paris.

Cei doi s-au cunoscut la spitalul Royal Brompton, acolo unde Diana mersese să-şi viziteze un prieten care suferise o operaţie la inimă, iar după acea întâlnire, Hasnat şi Diana au ţinut legătura, devenind, la foarte scurt timp, iubiţi. 

Timp de doi ani cât a durat idila lor, Diana l-a considerat marea ei dragoste și chiar își făcea planuri de viitor cu el. Lady Di a cunoscut și familia reputatului medic și avea de gând să se convertească la islamism de dragul lui, înainte de nuntă.

Ce a spus Hasnat Khan despre Prințesa Diana

Hasnat Khan este chirurg cardiovascular a fost fotografiat recent de paparazzi în apropierea casei sale din Essex, ducând gunoiul.

În prezent, Hasnat Khan face muncă suplimentară în Arabia Saudită, Etiopia și Pakistan, fiind o persoană extrem de discretă. Chiar și așa, acesta a rupt tăcerea în anul 2008, cu privire la fosta lui iubită faimoasă: "Consider că Diana era o persoană foarte normală, cu nişte calităţi minunate". (Vezi imagini pe DAILYMAIL)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel