Principesa Sofia, poze de colecție cu frumusețea peisajelor de toamnă din România - Galerie foto
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Principesa Sofia, poze de colecție cu frumusețea peisajelor de toamnă din România - Foto Agerpres
Principesa Sofia, poze de colecție cu frumusețea peisajelor de toamnă din România - Foto Agerpres
Principesa Sofia a realizat, de curând, noi fotografii de artă în județele Alba, Gorj și Argeș, cu scopul de a împărtăși tuturor frumusețea peisajelor de toamnă din țara noastră.

Principesa Sofia a realizat, de curând, noi fotografii de artă în județele Alba, Gorj și Argeș. Alteța Sa Regală a dorit să împărtășească frumusețea peisajelor de toamnă din țara noastră.

Fotografiile realizate de Principesa Sofia surprind Lacul Vidra și Transalpina, drumul care leagă Munții Parâng de Carpații Meridionali. Traseul era denumit Drumul Regelui, fiind inaugurat în 1939 de Regele Carol al II-lea și de Regele Mihai.

Principesa Sofia a întâlnit la Rânca pe Adrian Băluță, care i-a povestit Alteței Sale Regale despre viața sa de cioban și bucuria de a străbate pășunile din județul Gorj.

Ultima oprire a Principesei Sofia a fost la Curtea de Argeș, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, unde a depus flori la mormintele regilor și reginelor României., transmite Familia Regală a României, pe pagina de Instagram.

FOTO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

.....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel