Principele Nicolae - Casa Regală, scandal: ”Abdicare de la morala creștină”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Marilena Rotaru, jurnalistă și fost președinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, a reacționat după scandalul în care a fost implicat Principele Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills, fost principe, este acuzat de Familia Regală de tentativă de violare a domiciliului Regelui Mihai din Elveția și că a agresat fizic și verbal mai multe persoane, în încercarea sa de a ajunge la bunicul său.

Marilena Rotaru sublinează într-o postare pe o rețea de socializare această ”gravă abdicare de la morala creștină”. Marilena Rotaru, una din cele mai importante voci pro-monarhice din România, semnalează că după Împărtășania Regelui, foarte probabil ultima, orice adversitate ar trebui să înceteze iar Regele ”n-ar fi putut interzice un asemenea drept, pur creștinesc”, mai ales că ”Împărtășania înseamnă iertarea tuturor păcatelor”.

”Pe ultimele clipe de viață ale Regelui, după împărtășania de aseară, (poate ultima!) o gravă abdicare de la morala creștină. În momentele de mari cumpeni, de profunde tensiuni (ca acestea prin care trecem de câteva zile) se suspendă orice adversități.

Orice nepot, admițând că a greșit, nu-și poate pierde dreptul absolut natural de a-și vedea bunicul în ultimele fărâme de viață și de a se ruga la patul său de suferință. Regele n-ar fi putut interzice un asemenea drept, pur creștinesc.

Împărtășania înseamnă iertarea tuturor păcatelor, iertarea a tot și a toate, împăcarea cu tot și cu toate! Cum să-i refuzi aceste taine Regelui Mihai?! Cine își asumă dreptul să-i întunece trecerea semnând în numele Lui o plângere penală?!

Dumnezeu nu doarme!”, a transmis Marilena Rotaru pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel