Prințesa Suediei, despre anorexie și anxietate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Budurea
WhatsApp
Într-un interviu sincer, Prințesa Victoria din Suedia a discutat despre lupta dură cu anorexia, dislexia și anxietatea.  

Pe SVT, postul de televiziune al țării sale, prințesa suedeză de 39 de ani a vorbit despre rezolvarea problemelor cu care s-a luptat de când era adolescentă. În plus, viitoarea regină și-a exprimat îngrijorarea față de sănătatea mintală a tinerilor de astăzi. 

"Obișnuiam să cred că sunt proastă și lentă", a spus Prințesa Victoria în conversație, înaintea împlinirii vârstei de 40 de ani, pe data de 14 iulie. Deși mama a doi copii spune că nu mai suferă de anorexie, ea continuă să se lupte cu anxietatea zilnic. "Anxietatea de performanță pe care o aveam este încă acolo", a spus ea, adăugând: "Mi s-au dat diferite instrumente și am învățat cum să o gestionez". 

Într-o notă mai strălucitoare, Victoria a spus că trecerea timpului i-a ușurat problemele. Ea recunoaște că a respins ideea că stilul său de viață înalt a contribuit la producerea anxietății. Prințesa a discuta despre temerile sale pentru tinerii din lume și despre sănătatea lor mintală. Aparent pentru a sublinia aspectele negative ale social media și editarea fotografiilor, Victoria a făcut referire la "toate imaginile perfecte încărcate" și la modul în care afectează oamenii mai sensibili ai societății. Ea a atras atenția asupra modului în care speranța că "totul trebuie lustruit" adaugă o presiune masivă asupra tinerilor și le împiedică bunăstarea. "Pentru mine, este important ca copiii să fie copii", a spus ea pentru SVT, "părinții mei au simțit exact același lucru despre mine". 

Anorexia

În mai, prințesa a dezvăluit că și-a dat seama că avea o tulburare de alimentație cu puțin timp înainte de a fi înscrisă la Universitatea Uppsala din Suedia. Din fericire pentru ea, părinții iubitori, regele Carl Gustaf și regina Silvia au intervenit rapid și au încurajat-o pe fiica lor să mai aștepte un timp înainte să înceapă studiile. "Aveam nevoie de timp pentru a rezolva lucrurile și pentru a-mi recupera echilibrul. Trebuia să mă cunosc, să descopăr unde sunt limitele mele, să nu mă împing mereu prea mult ", a explicat ea, conform HELLO!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel