Primul show de cultură muzicală creat pentru TikTok şi adresat Generaţiei Z
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Electric Castel propune un show de cultură muzicală pentru tineri. 

Un nou proiect inedit este lansat în România și este dedicat Generaţiei Z. Inițiativa unui show de cultură muzicală vine de la organizatorii festivalului Electric Castle. 

”Veşti bune pentru iubitorii de muzică de pe TikTok. "Everything Music", cea mai nouă producţie Electric Castle, aduce la suprafaţă informaţii puţin cunoscute despre trupe, piese, artişti şi colaborările dintre ei”, au anunțat reprezentanții Electric Castle. 

Cum a luat naștere acest proiect



Proiectul s-a născut din dorinţa de a oferi tinerilor iubitori de muzică şi de festivaluri de muzică context cultural şi informaţii puţin ştiute despre artişti, trupe alternative pe care îi pot vedea live pe scenele festivalului Electric Castle. Emisiunea "Everything Music" este de tip edutainment, o combinaţie între conţinut educaţional şi entertainment, fiind transmisă în stilul casual cu care brandul se adresează comunităţii sale.

Unde pot fi urmărite emisiunile



Lansată pe contul de TikTok Electric Castle, platforma pe care Generaţia Z îşi petrece cel mai mult timpul, emisiunea poate fi urmărită şi pe contul de Instagram Electric Castle.

"TikTok este cea mai relevantă platformă pentru oamenii tineri, unde poţi oferi comunităţii tale utilitate dar şi fun. Ne dorim o Generaţie Z informată şi conştientă de identitatea sa muzicală. Ne dorim ca oamenii tineri să aibă criterii şi credem că toate cunoştinţele muzicale deţinute de echipa Electric Castle îi pot ajuta să le capete. Everything Music continuă totodată linia de conţinut media, deschisă prin EC Mag, fanzinul nostru digital." - a declarat Ema Prisca, CMO Electric Castle.

Primul episod din "Everything Music"



Primul episod din "Everything Music" îi aduce în prim-plan pe Gorillaz, una din trupele cu care fanii Electric Castle se vor întâlni în 2022, la a opta ediţie a festivalului. Clipul prezintă modul în care trupa a luat naştere şi o mulţime de lucruri interesante despre melodiile lor şi colaborările pe care le-au avut.

Episoadele show-ului "Everything Music" vor fi publicate cu frecvenţă săptămânală, iar comunitatea Electric Castle este invitată să contribuie cu sugestii, spun organizatorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel