Data actualizării:
Data publicării:

Primul lider liberal care cere ieșirea PNL de la guvernare din cauza măsurilor fiscale propuse de PSD!

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Primul lider liberal care cere ieșirea PNL de la guvernare!

Președintele Consiliului Județean Cluj - Alin Tișe - a cerut ieșirea PNL de la guvernare. PNL și PSD nu prea se înțeleg când vine vorba de măsurile fiscale pe care ni le pregătește Guvernul.

Liberalul spune că măsurile propuse de Executiv vor ucide economia românească. Alin Tișe spune că „guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide”. El a zis că nu s-a discutat în partid despre ieșirea PNL de la guvernare. Este doar opinia lui.

„Guvernul PNL - PSD sau PSD - PNL. Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide. Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL. Și condamnă România la o criză profundă și recesiune. Susținerea economiei reale presupune susținerea mediului de afaceri și nicidecum fiscalitatea crescută.

Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare! PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea. Nu, nu am discutat în partid asta. Este ceea ce gândesc și ce aș face eu, dar partidul gândește cu mintea altora”, a zis Alin Tișe pe Facebook.

VEZI ȘI: Ești de succes, muncind pe brânci? Nu-i nimic: Guvernul României te sancționează - https://www.dcnews.ro/esti-de-succes-muncind-pe-branci-nu-i-nimic-guvernul-romaniei-te-sanctioneaza_925737.html

VEZI ȘI: Ilan Laufer spulberă „patriotismul economic“ dorit de Ciolacu: Pune biciul pe economia românească! / „Multinaționalele își văd liniștite de treabă“ - https://www.dcnews.ro/ilan-laufer-spulbera-patriotismul-economic-dorit-de-ciolacu-pune-biciul-pe-economia-romaneasca-multinationalele-isi-vad-linistite-de-treaba_925729.html

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că nu s-a pus problema ca Marcel Ciolacu să negocieze cu mandatul de premier pe masă.

„Am vrut să avem o concluzie prin care să ne apropiem de măsurile finale şi apreciez că dialogul şi consultările cu mediul de afaceri, cu mediul asociativ, cu societatea civilă, pe măsurile pe care Guvernul urmează să le ia este foarte bine venit şi chiar dacă mai zăbovim oleacă în timp este important să avem aceste discuţii, inclusiv la nivel politic, pentru că pe baza acestor discuţii şi informaţii pe care le primim de la cei cu care discutăm putem să consolidăm o decizie mai potrivită", a declarat Nicolae Ciucă, marţi, la sediul PNL.

El a fost întrebat dacă Marcel Ciolacu a discutat cu mandatul de premier „pe masă".

„Nu se pune problema", a răspuns Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel