Primele imagini cu premierul Marcel Ciolacu din vizita în Orientul Mijlociu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Vezi imaginile cu premierul Marcel Ciolacu în galeria articolului.

Prim-ministrul României a fost primit pe aeroportul din Doha. Imagini cu momentul în care a fost primit pot fi văzute în galeria articolului.

Va avea loc o ceremonie de semnare a unor documente bilaterale. Prim-ministrul României și omologul său din Qatar vor susține declarații comune de presă. Cu ocazia vizitei oficiale, premierul Marcel Ciolacu și delegația guvernamentală vor avea întrevederi tete-a-tete și în plenul delegațiilor cu prim-ministrul Statului Qatar și ministrul al Afacerilor Externe.  

”Statul Qatar este un partener comercial important al României în regiunea Golfului, iar atragerea de investiții în valoare de 15 miliarde de euro va contribui la consolidarea colaborării noastre economice și politice. Avem proiecte clare și mature pentru investitorii din Qatar. Poziția strategică, parcursul ascendent al economiei și oportunitățile oferite de fondurile europene sunt argumente ce susțin atractivitatea investițională a României”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

Află mai multe despre vizită: Marcel Ciolacu, vizită în Orientul Mijlociu. A pus pe lista de priorități a Guvernului atragerea de investiții de 15 miliarde de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel