Primele imagini cu platoul lui Dan Negru. A început numărătoarea inversă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 13 apr 2022, 16:08
WhatsApp
A început numărătoarea inversă pentru emisiunea lui Dan Negru.

Așadar, a început numărătoarea inversă până la premiera celui mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, care va începe miercuri, 20 aprilie, la 22:30, și va fi difuzat trei zile pe săptămână, de miecuri până vineri, la Kanal D.

Platoul de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este unul spectaculos, creat special pentru această emisiune, la cele mai înalte standarde tehnologice. Iată și primele imagini cu platoul emisiunii, pe care le puteți vedea în galeria foto.  

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este un quiz show dedicat întregii familii, tot cei din fața micilor ecrane putând să își antreneze mintea, căutând și ei soluțiile definițiilor oferite de prezentatorul show-ului.

În fiecare ediție, 5 concurenți își vor testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea, pentru a intra în posesia unor premii importante în bani. Fiecare concurent are doar 4 minute la dispoziție pentru a da soluțiile la cele 14 definții enunțate de Dan Negru.

 

2. -imagine fara descriere- (emisiune_dan_negru_1_86639200.jpg)

3. -imagine fara descriere- (emisiune_dan_negru_2_04441400.jpg)

 

Citește și / Dan Negru încearcă o revoluție la Kanal D.

Crezi că anul 2022 poate fi anul schimbării în televiziune, astfel încât emisiunea ta să fie așa un fel de revoluție și să își dorească și alte televiziuni să crească această calitate pe care mulți o doresc, dar nu o și obțin? Adică dacă o ținem tot așa cu mult divertisment, încotro se îndreaptă televiziunea?

„Televiziunea din România a pierdut mult nu din cauza online-ului, ci din cauza ei, a programelor ieftine ca și conținut, cu personaje îndoielnice. Sincer, am recunoscut întodeauna că acum 20 de ani am adus prima dată în show-urile mele, care erau primele formate internaționale aduse în România, personaje ciudate. Dar nu credeam că atunci că voi deschide porțile iadului. De asta admir curajul celor de la Kanal de a aduce quiz în România, de a vinde legume în măcelărie”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru DC News.

 

Formatul original al emisiunii este unul internaţional, „Think”, şi a fost produs în Turcia.  A fost difuzat în tări precum Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia.  

Fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în "ring" concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”.  Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?