Primele imagini cu maşina furată în care a fost oprit la vamă Marius Budăi. "Chiar am crezut că este o farsă" - Foto
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Au apărut primele imagini cu maşina furată în care a fost oprit la vamă Marius Budăi. 

Au apărut primele imagini cu maşina furată în care a fost surprins la vamă Marius Budăi. Fostul ministrul al Muncii a explicat ulterior că maşina în care se afla era înmatriculată din anul 2015 în România, când a fost cumpărată, iar ulterior, în 2016 a fost dată furată în Belgia.

VEZI ȘI: Marius Budăi și deputatul Șlincu, surprinși într-o mașină furată la vamă. Primul mesaj al proprietarului mașinii

Automobilul îi aparține deputatului Dan Şlincu. Budăi, împreună cu deputatul social-democrat, au fost prinși la intrarea în țară, dinspre Republica Moldova, într-o mașină care figura a fi furată. Totuși, fostul ministru spune că prietenul său a mai ieşit cu autovehiculul din ţară, dar că nu a avut probleme niciodată. 

De această dată, la vama Sculeni, vameșii au observat că autoturismul cu care călătoreau figura în baza de date europeană ca fiind furat din Belgia, acum şapte ani. Mașina a fost confiscată, iar cei doi au fost nevoiți să își cheme o altă mașină pentru a putea ajunge acasă.

Marius Budăi: Chiar am crezut că este o farsă

"A fost un incident nefericit. Deplasându-ne de la Chișinău spre Botoșani spre acasă, am intrat în punctul de trecere al frontierei Vama Sculeni, am predat actele şi actele mașinii, iar după 10 minute au venit și ne-au rugat să tragem mașina un pic deoparte.

L-au informat pe colegul meu, că eu eram pasager, mașina este proprietatea dumnealui, că mașina figurează ca și furată, din 2016.

Noi am ieşit cu maşina din ţară. Am plecat înainte cu o zi, iar în vamă la moldoveni, ni s-a spus că ar fi ceva, o problemă, dar nu apare clar. După care, la întoarcere când am venit în vama românească am fost rugați să tragem puțin mașina de o parte că figura a fi furată din 2016. Colegul meu avea mașina achiziționată în 2015 cu contract de vânzare-cumpărare.

În primă fază chiar am crezut că este o farsă și n-am luat în serios ceea ce mi se spune, după care mi s-a spus clar că așa este și atunci am urmat procedurile legale. Mașina a fost sigilată, iar noi ne-am chemat o altă mașină și am plecat spre casă.

Colegul meu a achiziționat mașina care deja era înmatriculată în anul 2015 în România, ca aseară să afle că maşina este furată. 

Eu vreau să le mulțumesc şi să-i felicit pe lucrătorii din punctul de trecere a frontierei Sculeni. Au fost extrem de riguroși, în același timp civilizați, au avut discuții civilizate, ne-au informat", a spus Marius Budăi pentru Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel