Primele imagini cu Iulia, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, chiar înainte de tragedie (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Au apărut primele imagini surprinse de camerele de supraveghere cu mama din Timișoara și cei doi copii înainte de tragedie.

La 09:11, parchează în faţa blocului și, după două minute, coboară cu copiii din maşină, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3. Se plimbă înainte și înapoi pe lângă mașină, ca și când ar vorbi la telefon. Patru minute mai târziu, îşi duce cei doi copii în parc, apoi pleacă. La 09:21, revin din parc, se întorc toți la mașină. Lasă ceva în dreapta față, probabil telefonul. După două minute, intră în blocul în care îşi găseşte sfârşitul, urmând ca la 09:54 să ajungă ambulanța.

Ar fi suferit de depresie

Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile. Diagnosticul stabilit de medici ar fi fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante, potrivit Antena 3. Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, 28 aprilie.

Femeia și-ar fi premeditat sinuciderea

Se presupune că femeia și-a premeditat sinuciderea. Blocul de pe care a ales să se arunce avea acces cu geam pe acoperiș, iar vecinii susțin că au văzut-o cu câteva zile în urmă pe acoperiș. Din acest motiv, apropiații cred că tragedia a fost pregătită. Totuși, în telefonul tinerei anchetatorii nu au găsit niciun mesaj suspect care să fi indicat intenția de sinucidere.

Ultima persoană cu care a vorbit femeia înainte de a se arunca de pe bloc a fost iubita fratelui, cea care i-a împrumutat mașina cu care a mers la bloc.

În toamnă, Iuliana își îndemna prietenii de pe reţelele de socializare să răspândească iubire, pentru că "de durere și suferință este plin pământul".

"Răspândiţi iubire... că de durere şi suferinţă e plin pământul", se arată în fotografia cu citatul postat pe Internet.

Iuliana și tatăl copiilor ei divorțaseră în 2020. Femeia a încercat să își refacă viața, însă după un timp a revenit la fostul soț. Luna trecută, cei doi s-au împăcat după ce bărbatul a revenit în țară din Austria. Ulterior, el a plecat din nou la muncă. Zilele acestea, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în România pentru a se recăsători cu mama celor doi copii ai săi. Nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze. Specialiștii spun că femeia ar fi fost în depresie și că ar fi acționat astfel din cauza unui conflict apărut între timp cu tatăl copiilor. Prietena femeii spune, însă, că Iuliana nu ar fi fost în depresie, potrivit Antena 3.

Vezi și: Scrisoarea fostului iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi. "Sunt atât de trist..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel