Primele cazuri de Covid-19 în Premier League au apărut la Arsenal și la Chelsea. Mikel Arteta, infectat
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost depistat cu coronavirus și plasat în izolare, a transmis clubul londonez.

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost depistat cu coronavirus și plasat în izolare, a transmis clubul londonez, conform Agerpres. Următorul meci pentru tunari ar fi fost cu Brighton, însă a fost amânat.

„Salariații lui Arsenal care au avut recent contact cu Mikel trebuie să se autoizoleze conform directivelor sanitare ale guvernului", a anunțat clubul. În cauză sunt jucătorii primei echipe, membrii staff-ului tehnic și un anumit număr din personalul centrului de antrenamente de la Colney, din nordul Londrei.

Conducerea clubului din Premier League a decretat, în aceste condiții, închiderea centrului. Partida de campionat dintre Brighton și Arsenal, prevăzută pentru sâmbătă, a fost amânată, iar Premier League a convocat o reuniune de urgență a cluburilor.

„Am făcut testul după ce m-am simțit rău”

„Este evident o mare decepție pentru mine, dar am făcut testul după ce m-am simțit rău", a declarat Arteta, într-un comunicat publicat de Arsenal „Voi reveni la muncă imediat când voi fi autorizat", a adăugat tehnicianul plasat în carantină. Meciul dintre Arsenal și Manchester City, prevăzut pentru miercuri, fusese deja amânat.

Un alt clubul londonez, Chelsea, a anunța în noaptea de joi spre vineri că internaționalul Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv la noul coronavirus, primul caz de fotbalist din Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel