Data publicării:

Primele cazuri de Covid-19 în Premier League au apărut la Arsenal și la Chelsea. Mikel Arteta, infectat

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost depistat cu coronavirus și plasat în izolare, a transmis clubul londonez.

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost depistat cu coronavirus și plasat în izolare, a transmis clubul londonez, conform Agerpres. Următorul meci pentru tunari ar fi fost cu Brighton, însă a fost amânat.

„Salariații lui Arsenal care au avut recent contact cu Mikel trebuie să se autoizoleze conform directivelor sanitare ale guvernului", a anunțat clubul. În cauză sunt jucătorii primei echipe, membrii staff-ului tehnic și un anumit număr din personalul centrului de antrenamente de la Colney, din nordul Londrei.

Conducerea clubului din Premier League a decretat, în aceste condiții, închiderea centrului. Partida de campionat dintre Brighton și Arsenal, prevăzută pentru sâmbătă, a fost amânată, iar Premier League a convocat o reuniune de urgență a cluburilor.

„Am făcut testul după ce m-am simțit rău”

„Este evident o mare decepție pentru mine, dar am făcut testul după ce m-am simțit rău", a declarat Arteta, într-un comunicat publicat de Arsenal „Voi reveni la muncă imediat când voi fi autorizat", a adăugat tehnicianul plasat în carantină. Meciul dintre Arsenal și Manchester City, prevăzut pentru miercuri, fusese deja amânat.

Un alt clubul londonez, Chelsea, a anunța în noaptea de joi spre vineri că internaționalul Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv la noul coronavirus, primul caz de fotbalist din Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel