Primele 10.000 de bilete de o zi la UNTOLD s-au epuizat
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Prima etapă de vânzare a biletelor e sold out.

Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cele mai tari senzaţii de festival, împreună cu artiștii preferați. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD a început astăzi la ora 14.00, la prețul de 69 de Euro + Taxe. Biletele s-au epuizat în câteva minute.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată pentru luna iunie. Între timp, fanii își pot achiziționa abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/ 

Creatorii UNTOLD au anunțat, la finalul săptămânii trecute line-up-ul pe zile, iar experiența din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august fanii UNTOLD vor putea să admire doi artişti aflaţi pentru prima dată în România: Ava Max și Bebe Rexha.

Vineri, 4 august va fi o altă zi "de foc" pentru fani. Trupa de rock alternativ Imagine Dragons va face senzaţie pe scena Untold.

Sâmbătă, 5 august DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, alături de suedezul Eric Prydz, vor face atmosferă la cea de-a 8-a ediție a Festivalului UNTOLD.

Duminică, 6 august, va fi ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD 2023. Fanii vor simţi emoţia revenirii pe Cluj-Arena a unuia dintre cei mai iubiți artiști, David Guetta.

Experiența UNTOLD nu ar fi completă fără Armin Van Buuren, unul dintre cei mai iubiți DJ, care a fost aici de la prima ediție în 2015. Olandezul, care de 21 de ani la rând se află în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului, este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea UNTOLD, iar în 2023 revine pe mainstage-ul festivalului.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum este disponibil pe untold.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel