Primarul Sibiului, invalidat. Astrid Fodor: Am vorbit cu Iohannis, m-a încurajat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Primarul Sibiului, Astrid Fodor, pentru care Judecătoria Sibiu a respins validarea în cel de-al doilea mandat, a declarat, vineri, că a vorbit cu președintele Klaus Iohannis.

În ciuda deciziei instanței, Astrid Fodor spune că va câștiga, în apel, la Tribunalul Sibiu: „Eu sper că voi câștiga, nu cred că se va continua în acest mod și la Tribunalul Sibiu. La Tribunalul Sibiu sunt judecători cu mai multă experiență, competenți și am toată încrederea că se vor apleca asupra tuturor documentelor pe care le vom pune la dispoziție. (...) Dacă aș fi avut cel mai mic dubiu (...) nu aș fi candidat.”

„Da, am vorbit astăzi (vineri – n.r.) cu președintele. O convorbire scurtă, președintele era la Consiliul Europei, la Bruxelles, dar am discutat scurt această situație. Bineînțeles că m-a încurajat domnul președinte (...) Domnul președinte cunoaște foarte bine legislația și e convins că se va ține cont de ceea ce spune legea. Același lucru vrea: respectarea legii. Eu l-am sunat”, a spus, potrivit Mediafax, Astrid Fodor.

Judecătoria Sibiu a transmis că a decis, vineri, să respingă cererea formulată de Biroul Electoral al Circumscripției Municipale Sibiu – nr. 1 pentru validarea mandatului de primar al Sibiului, atribuit lui Astrid Cora Fodor, în urma alegerilor locale desfășurate în data de 27 septembrie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel