Primarul din Vama Veche, replică pentru Cîțu, care insistă să meargă în Vamă: Este ca toţi cei care se dau vamaioți că este un loc cool?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Daniel Georgescu, primarul din Vama Veche, i-a recomandat lui Florin Cîțu să nu vină în Vama Veche. Premierul i-a dat replica.

Totul a început după ce Florin Cîțu a spus că va merge în Vama Veche pentru a petrece o noapte acolo, după ridicarea restricțiilor de circulație după ora 22:00.

"Îi recomand domnului premier Florin Cîțu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, într-un comunicat de presă, scrie Digi24.

"Nu mă poate opri niciun primar"

 

Florin Cîțu i-a dat replica primarului Daniel Georgescu.

"Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând. În al doilea rând, ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui: îmi dai bani şi ai voie să vii aici”, a spus Florin Cîțu, în timpul unei emisiuni la B1 TV.

"Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să susţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a adăugat el.

"Cîțu este ca toţi cei care se dau vamaioți că este un loc cool?"

"Eu nu am spus că domnul premier are interzis în Vama Veche. A fost o recomandare pentru dânsul. De fapt, am vrut să îi transmit un mesaj politic, ca între oameni politici, că el tot spune că vrea să reformeze politica şi să lase în urmă un sistem în care banii nu se alocă pe proiecte, ci după războaie politice. Nimic altceva! Pe turistul Cîțu îl invit oricând la Vama Veche, dar trebuie să ştie foarte clar ce fac colegii lui din PNL, aici. Dacă tot iubeşte acest loc, ar fi normal să îl ajute, indiferent de culoarea politică a primarului. Este vorba despre modul în care au fost împărţiţi banii pentru proiectele de investiţii de către conducerea PNL a judeţului.

I-am tras un semnal de alarmă domnului premier despre ce se întâmplă la nivelul administraţiei Constanța. Nimic altceva. Dar eu înţeleg... Domnul Cîțu este ca toţi cei care se dau vamaioți că este un loc cool? Vama există doar vara, pentru petrecerile pe plajă? Cu problemele reale trebuie să ne luptăm noi. Dacă iubeşte acest loc, să îl susţină! Este binevenit, este invitatul meu. Drumul către Vama Veche trece prin fața primăriei. Putem să avem o discuţie despre aspectele administrației legate de un management eficient al resurselor publice. Nimic altceva", a spus Daniel Georgescu, astăzi, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel