Data publicării:

Primarul din Alba Iulia a rămas FĂRĂ funcție în USR PLUS Alba

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
foto alba4.ro
foto alba4.ro
USR și PLUS au finalizat în județul Alba procesul de fuziune, fiind alese noile structuri de conducere ale partidului. 

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, nu a fost ales nici măcar vicepreședinte. Acesta este simplu membru în biroul județean al organizației. 

În mod surprinzător, Gabriel Pleșa nu este nici președintele organizației din Alba Iulia. De altfel, surse din partid au declarat pentru Alba24 că acesta nu era dorit în structurile de conducere ale formațiunii. Nici fostul copreședinte Mihail David (PLUS) nu se regăsește în structurile de conducere. 

USR Alba va fi condus de deputatul Beniamin Todosiu, care a fost ales, duminică, în funcția de președinte al filialei, cu voturile a 95 din cei 144 de delegați prezenți la adunarea generală.

Declarațiile noului președinte USR ALBA

”Mă onorează încrederea pe care colegii mei mi-au acordat-o la alegerile interne și îi asigur că este momentul în care am început să consolidăm noua echipă formată după fuziunea USR și PLUS. `Împreună în USR Alba` a fost sloganul meu din această campanie internă și vreau să fie crezul pe care construim noul USR Alba. După aceste alegeri, în Alba, nu mai suntem două partide și două echipe, ci suntem oficial o singură echipă unită și un partid mare și puternic.

Sper să lăsăm în urmă orice orgolii sau neînțelegeri și, indiferent că suntem învingători sau învinși în competiția internă, indiferent că am fost înainte membri PLUS sau USR, să devenim o echipă unită și puternică. La ultimele alegeri locale și parlamentare, un număr mare de cetățeni din Alba și-a pus speranța în noi și ne-a oferit încrederea lor. Nu trebuie să îi dezamăgim și nu trebuie să ne uităm promisiunea că vom munci și lupta pentru a schimba Alba în bine. De aceea, le-am transmis colegilor din administrația locală și județeană că trebuie să nu își uite promisiunile pe baza cărora și-au câștigat mandatele și să demonstreze că pot face performanță.

Vor primi tot suportul conducerii județene, iar activitatea lor, ca și activitatea mea de parlamentar, vor fi evaluate la fiecare șase luni și rapoartele vor fi prezentate public. Este o formă de respect pentru cetățenii care ne-au votat”, a spus deputatul Beniamin Todosiu, noul președinte al USR Alba, conform sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel