Primarul Ciucu de la 6, așteptat să sune la Poliție pentru autodenunț
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu
Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a sunat la Poliție să reclame curse de mașini de lux, care s-ar fi desfășurat pe străzile Capitalei.

Ciucu s-a lăudat cu gestul său la Antena 3 și s-a plâns că polițistul de serviciu a făcut mișto de el și apoi i-a încjhis telefonul. Incidentul pare a fi unul de PR: nu s-a mai întâmplat nimic de două săptămâni de când IPJ anchetează cazul

De ce spun că e un simplu gest de PR?

Fiindcă primarul Ciucu, dacă tot era pus pe reclamații, trebuia să înceapă cu un autodenunț. Să sune la Poliție și să reclame gropile din sectorul său. De exemplu de pe strada Sibiu. Sau să-l dea în primire pe Nicușor Dan, pentru gropile de pe marile bulevarde (Drumul Taberei, Maniu etc).

Poliția Rutieră poate amenda administratorul drumului, dacă aceasta nu este marcat corespunzător, sau dacă descoperă gropi care pot genera accidente. Amenzile sunt între 7250 și 14.500 lei. Să spunem că Gropișor Dan ar trebui să plătească amenda maximă, iar Ciucuc ar scăpa cu șapte mii de lei, cât un salariu de primar, iar dacă achită în 48 de ore, îi mai rămân bani și de benzină. Sigur, Poliția poate da o amendă pe zi, dar să nu uităm că șefii de la Rutieră sunt numiți de Bode, PNL, ca și primarii (reclamagiul și gropangiul). 

Cât despre pretinsele curse cu bolizi de lux, ca să-l credem pe Ciucu când se laudă la televizor ar trebui să indice străzile unde se pot face astfel de întreceri fără să rupi mașina. Nu îmi place viteza, dar m-aș duce să mă plimb pe acolo, doar ca să merg pe o stradă fără cratere, să-mi aduc aminte cum era orașul pe vremuri.  

În campania electorală, de acum un an, primarii Dreptei unite nu s-au încurcat cu nimicuri, cum ar fi o gropiță-două în carosabil, care ar putea fi astupate cu o basculantă cu asfalt.

Vrem să facem din orașul ăsta, spunea Gropișor, și aici răspunsul vizează opt ani și nu patru ani și răspunsul scurt este – centrul sud-estului european din punct de vedere al business-ului, academic, cultural, IT și industrii creative. Trasformat în principalul oraș al sud-estului european, astfel încât copiii noștri, când își vor pune opțiunea rămân sau nu rămân în România, să spună “Da, Bucureștiul este un oraș la fel de interesant ca orașele occidentale în care aș putea să merg să locuiesc și să muncesc. Vreau să rămân în București!”.

Deci, 365 de zile, înmulțit cu 7250 de lei pe zi, înmulțit cu opt ani, până va ajunge să astupe gropile...să facă dl primar general calculul, că e matematician, sau Poliția Rutieră, dacă o sesizează Ciucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel