Primarul Capitalei: Nu avem resurse financiare suficiente pentru energia termică
Data publicării:
Autor: Andreea Preduț
WhatsApp
Sursa: agerpres
Sursa: agerpres
Servicul de alimentare cu energie termică a Bucureștiului are fonduri doar până la sfârșitul anului 2015, a precizat primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a solicitat guvernului sprijin financiar pentru a asigura alimentarea cu energie termică a Bucureștiului în sezonul rece 2015-2016. Nu sunt fonduri suficiente până la sfârșitul sezonului.

"Astăzi, Bucureștiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termică a orașului doar până la sfârșitul anului. Creditul obținut de la Ministerul de Finanțe și măsurile financiare luate de Primărie nu acoperă necesarul pentru buna funcționare a sistemului centralizat de încălzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016.”, a declarat Răzvan Sava, conform Agerpres

La întâlnirea dintre primarul Capitalei și vicepremierului Vasile Dîncu, Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru a acoperi diferențele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic.

Vicepremierul Vasile Dîncu a dat asigurări bucureștenilor că Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, împreună cu Primăria Generală vor căuta soluții pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu agent termic al Capitalei.

La rândul său, Sava i-a mulțumit vicepremierului pentru „deschiderea la dialog și pentru implicarea în soluționarea problemelor Bucureștiului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel