Data actualizării:
Data publicării:

Primăria Sectorului 1, executată silit din cauza datoriilor lăsate de Clotilde Armand. S-a pus sechestru pe toate mașinile din flotă

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Clotilde Armand / foto Caramiciu George
Clotilde Armand / foto Caramiciu George

Situație jenantă din cauza datoriilor lăsate de Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 este executată silit de avocații care au apărat-o pe aceasta împotriva Romprest.

Clotilde Armand a fost executată silit de avocații angajați în litigiile cu Romprest - Casa de avocatură Mușat & Asociații. Așa se face că primăria considerată a fi cea mai bogată instituție din București se confruntă acum cu o situație fără precedent, rămânând fără toate mașinile din flotă. Potrivit Antena 3 CNN, a fost pus sechestru pe 19 mașini, iar una dintre acestea - un BMW electric, era condus chiar de Clotilde Armand.

VEZI ȘI: Primăria Sectorului 1 nu înțelege documentul Romprest și crede că nu vor fi munți de gunoaie, deși nu și-a îndeplinit datoriile contractuale

Printre mașinile pe care s-a pus sechestru de către instanță se numără și vehiculul condus de viceprimarul USR Oliver Păiuși, dar și două mașini de Salvare, plus mașinile de pompieri.

S-a ajuns în această situație din cauza datoriilor lăsate de Clotilde Armand. Totul s-a întâmplat după ce Casa de avocatură Mușat & Asociații a executat silit Primăria Sector 1 pentru neplata facturilor, ei fiind angajați în rezilierea cu Romprest. Facturile neplătite de Armand s-ar ridica la 800.000 de euro, după ce Casa de avocatură Mușat & Asociații a fost angajată cu 400 de euro pe oră, fără acordul Consiliului Local,  pentru a-i reprezenta interesele în procesele de reziliere a contractului. Totuși, în mod ironic, chiar avocații au ajuns să execute silit primăria din cauza unor facturi neplătite.

Reacția lui Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1 a transmis un punct de vedere, precizând că a contestat decizia de executare silită.

„Referitor la informațiile apărute recent în spațiul public, facem precizarea că am contestat executarea silită cauzată de întârzierea achitării unor facturi pentru avocații care reprezintă Primăria Sectorului 1 în litigiul cu Compania Romprest. Această întârziere a avut loc din cauza consilierilor PNL- PSD care au votat bugetul Sectorului 1 cu întârziere”, se arată într-un comunicat.

VEZI ȘI: Clotilde Armand, înregistrare: A cerut să nu fie achitate datoriile către Romprest. "Nu o să plătim facturile. Găsiți o metodă de a face asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel