Primăria Municipiului București, proiecte PNRR în valoare de 50 de milioane de euro
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Primăria Municipiului București, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), a depus proiecte pentru a obţine finanţare europeană pentru renovarea unor clădiri rezidențiale multifamiliale, cât și pentru clădiri publice, monument istoric.

Primarul General, Nicușor Dan: ”În prima zi în care a început să funcţioneze Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Primăria Capitalei a depus, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, proiecte pentru a obţine finanţare europeană în valoare totală de aproximativ 50 de milioane de euro.

Dorim să renovăm 13 blocuri, unele dintre ele monumente istorice, precum și clădiri publice, emblematice pentru București, cum ar fi Casa Gheorghe Tattarescu din str. Domnița Anastasia nr. 7, Pinacoteca din str. Lipscani nr. 18-20 și Blocul Rosenthal din Calea Victoriei nr.22-24.

Mulţumim asociaţiilor de proprietari care au înţeles importanţa obţinerii fondurilor nerambursabile din programul «Renovarea integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale» din PNRR şi au completat documentele solicitate de colegii din cadrul AMCCRS”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel