Prima ȘEDINȚĂ a PSD, după ce s-a schimbat conducerea! CExN în noua formulă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
CExN al PSD ar urma să se reunească în prima ședință după ce a fost schimbată conducere, adică prima ședință cu Marcel Ciolacu interimar și fără Viorica Dăncilă în fruntea partidului. 

Conform Agerpres, PSD se va reuni miercuri în CExN, în prima ședință după alegerea noii conduceri. 

În cadrul reuniunii urmează să fie discutate chestiuni organizatorice şi legate de pregătirea Congresului PSD care ar urma să se desfăşoare în luna februarie a anului viitor, au precizat sursele citate.

Săptămâna trecută, Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD, iar Biroul Permanent al partidului a fost dizolvat, în cadrul unei reuniuni a Comitetului Executiv Naţional, convocată pentru a analiza rezultatul înregistrat la alegerile prezidenţiale.

Noua conducere a PSD intră în prima ședință

CExN al PSD a decis numirea lui Marcel Ciolacu ca preşedinte interimar al partidului, a lui Paul Stănescu în funcţia de secretar general interimar şi a stabilit organizarea unui Congres ordinar în luna februarie a anului viitor.

De asemenea, s-a stabilit ca din conducerea interimară a PSD să mai facă parte liderii organizaţiilor care au obţinut rezultate bune la prezidenţiale, dar şi reprezentanţii regiunilor de dezvoltare: Paul Stănescu, Aladin Georgescu, Adrian Gâdea, Mihai Veber, Niculae Bădălău, respectiv Gabriel Zetea şi Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurenţiu Nistor, Claudiu Manda, Doina Federovici, Dragoş Benea, Dan Nica, Marian Pavel, Gabriela Firea şi Gabriel Mutu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel