Prima săptămână din 2023, perioadă „de așteptare“ pentru o zodie. Daniela Simulescu: Se pot întâmpla lucruri care nu vă convin. Nu vă dați peste cap!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spune provocările prin care va trece o anumită zodie în săptămâna 2-8 ianuarie 2023.

Astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, a spus care sunt provocările prin care vor trece cei din zodia Berbec în săptămâna 2-8 ianuarie 2023:

„Pentru Berbec și pentru cei care au ascendentul în Berbec e o săptămână în care vă mișcați cu încetinitorul, nu vă convin foarte multe lucruri, dar nici nu știți ce să puneți și cum să spuneți.

Mercur, fiind în continuare retrograd în Capricorn, determină să dureze ceva timp până luați o decizie, până acționați. Săptămâna ce urmează este într-o așteptare abruptă, statică și destul de frustrantă. Luna plină în Rac, alături de ieșirea lui Lilith în Rac, înseamnă că și în familie se pot întâmpla lucruri care nu vă convin, dar pe care e posibil să le fi și provocat sau e posibil să le fi și așteptat undeva în surdină.

Intrarea lui Venus în Vărsător vă priește, pentru că vă gândiți la partea mai socială a vieții, vă gândiți la evenimente, la oameni dragi. Vreți să mergeți la teatru, la film, vreți să vă vedeți cu oameni. Aș putea spune că vă duceți într-o zonă superficială, dar nu vă alegeți cu nimic. De altfel, în săptămâna ce urmează să recomand să nu vă dați peste cap fiindcă nu are niciun rost“, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.“

Horoscop, duminică, 1 ianuarie 2023

Berbec

Anul începe cu Marte, guvernatorul tău, în mers retrograd. Până pe 12 ianuarie ar fi recomandabil să nu iei decizii importante. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu faci risipă. Ți-ar prii mai degrabă să te preocupi de partea spirituală astăzi, decât de cea concretă. 

Gemeni

Unele frici îți vor da târcoale, dar pe bune acum! Nu este cazul să le lași să îți conducă viața în prima zi a anului!

Rac

Gesturile celor dragi te vor impresiona! S-ar putea să te crezi inferior și să îi urmezi orbește, dar nu este cazul!

Leu

Chiar dacă este prima zi a anului, să știi că vei fi destul de harnic! De altfel, vei face tot posibilul să nu te plictisești!

Fecioară

Mai las-o încolo de muncă! Este cazul să fii mai preocupat de propria persoană decât de alții. Vine și vremea lor!

Balanță

Conjuncția Venus-Pluto îți va aduce numeroase revelații despre unii membri ai familiei. S-ar putea să rămâi marcat de unele gesturi. 

Scorpion

Ești foarte înțelept astăzi! Vei avea numeroase vorbe de duh. Aproape că nici ție nu îți vine să crezi ce spui după o noapte de petrecere. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel