Prima reacție a Regelui Charles, după ce s-a aflat că nora sa, Kate Middleton, are cancer
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Colaj Instagram Royal Family
Foto: Colaj Instagram Royal Family
Regele Charles a avut o primă reacție după ce s-a aflat că nora sa, Kate Middleton, are cancer.

Regele Charles a anunțat că își susține nora, pe Kate Middleton, după ce aceasta a fost diagnosticată cu cancer. Vineri, Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că urmează un tratament după ce s-a depistat că are cancer.

VEZI ȘI: Kate Middleton are cancer: "Un șoc uriaș" după "câteva luni incredibil de grele"

Charles, în vârstă de 75 de ani, care urmează și el un tratament pentru cancer, este „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham pentru People.

Regele Charles și Prințesa Kate au fost ambii internați la Clinica din Londra în ianuarie, iar monarhul „a rămas în cel mai strâns contact cu nora lui iubita în ultimele săptămâni”, a adăugat purtătorul de cuvânt. Atât Regele Charles, cât și Regina Camilla „vor continua să-și ofere dragostea și sprijinul întregii familii în această perioadă dificilă”.

Un „șoc uriaș”

Reacție vine după ce Prințesa de Wales a făcut publică o filmare emoționantă în care a vorbit despre problemele sale de sănătate. Aceasta a început prin a mulțumi celor care îi doresc binele și pentru mesajele de sprijin pe care le-a primit în această perioadă.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că nu e vorba de ceva legat de cancer. Intervenția chirurgicală a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că era și cancerul prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un curs de chimioterapie preventivă, iar acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament”, a spus ea, dar fără să menționeze ce tip de cancer are.

Totodată, Kate Middleton a mărturisit că vestea a fost un „șoc uriaș” pentru ea și Prințul William.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel