Prima destinație turistică din lume care îți oferă bani să mergi acolo în vacanță
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
O destinație turistică s-a gândit deja cum să atragă clienți pentru vacanţa de vară.

Italia se pregăteşte să relaxeze măsurile severe luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului, iar oficialii din turism încearcă să găsească cele mai bune oferte de vacanțe.

Cea mai atractivă idee vine din Sicilia, acolo unde autorităţile locale au decis să plătească jumătate din preţul biletelor de avion ale turiştilor care îşi vor petrece concediul pe insula din sudul Italiei.

Mai mult, turiştii vor primi o noapte gratuită la hotel şi bilete de intrare la muzee şi situri arheologice. Oficialii sicilieni au alocat un buget de 50 de milioane de euro pentru această iniţiativă, iar voucherele pentru costurile de călătorie vor fi puse la dispoziție pe site-ul turistic al Siciliei, potrivit Libertatea. 

Sicilia este una dintre cele mai frumoase zone din Italia, fiind o destinație de vacanță preferată de mulți turiști din Europa, dar nu numai. Orașe cochete cu străduțe pietonale întortocheate și pline de farmec, plaje superbe, un vulcan activ și, desigur, deliciile bucătăriei siciliene – sunt atracții cărora nu le poți rezista, scrie life.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel