Data publicării:

Prima declarație a lui Mădălin, bărbatul găsit la 9 ani de când a fost dat dispărut. Mama tânărului: Îmi pare foarte bine că mi-am găsit băiatul

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Pro TV
Foto: Captură video Pro TV

Vezi în articol prima declarație a lui Mădălin, bărbatul  din Târnăveni găsit la 9 ani de când a fost dat dispărut. 

Mădălin Kercedi, un tânăr dat dispărut acum nouă ani, pe când avea doar 15 ani, s-a întors la familia sa. Reunirea a fost posibilă cu ajutorul unor jandarmi din Argeș, care l-au găsit pe o stradă din Câmpulung și l-au dus acasă.

Bărbatul a făcut primele declarații, povestind că a plecat din casa părintească din Târnăveni, acolo unde locuia împreună cu cei patru frați ai săi într-o încăpere mică. Deoarece trăiau în sărăcie lucie el a decis să își caute de muncă într-un alt colț de țară și a plecat fără să dea prea multe explicații. Părinții au anunțat dispariția sa la poliție după câteva zile, însă nimeni nu a dat de urma lui.

 "Vroiam și eu ceva de lucru, decât acasă. Ce puteam să fac? Am ajuns la unul care mă chinuia, și uite așa.. Eram chinuit, cu ce puteam să viu", a declarat tânărul pentru Pro Tv.

Mama tânărului: M-am gândit că e mort

"Își dorea o muncă, să meargă la lucru, ne-am supărat cum o dispărut, l-am căutat, nu l-am găsit, l-am dat în urmărire generală. Noi de nouă ani de zile nu știm de el, m-am gândit că e mort", a spus Doina Filip, mama acestuia.

"Speranță nu a mai fost, că e decedat, e mort... nu am mai crezut că o să-l vadă. Nouă ani de zile e mult să nu știi de el", a declarat Adam Marinela, verișoara tânărului.

Din fericire, miercuri, nişte jandarmi din Argeș l-au găsit pe Mădălin hoinărind pe străzi, în Câmpulung Muscel. Era plin de noroi și înfometat. Atunci când l-au căutat în baza de date, oamenii legii au văzut că apărea pe lista persoanelor dispărute. 

"El a zis că a fugit, că a lucrat la altă persoană, și acum a scăpat, l-o găsit poliția, că altfel nu ajungea acasă. El a plecat la muncă să își facă fericită familia", a spus Ștefan Costea, un vecin.

"Ne pare bine că l-am găsit în viață, îmi pare foarte bine că mi-am găsit băiatul', a mai declarat mama tânărului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel