Prietenii lui Jack Nicholson se tem că actorul va muri singur. Acesta nu a mai fost văzut de mai bine de un an
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube  Lifestyle & Net Worth
Sursa Foto YouTube Lifestyle & Net Worth
Zvonurile care circulă de câteva zile despre Jack Nicholson , actor și interpret extraordinar al unor filme care au scris istoria cinematografiei precum The Shining, doar ca să numim unul, sunt îngrijorătoare.

Celebrul actor Jack Nicholson,  85 de ani,  nu și-a mai părăsit vila din Beverly Hills de un an. Prietenii lui au tras un semnal de alarmă, temându-se că bărbatul ar putea muri singur. Doar unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Jack Nicholson a dezvăluit ce se întâmplă, relatând detaliile într-un interviu.

Publicul poate fi distras și să nu fi observat absența prelungită a actorului, dar prietenii nu au putut ignora absența de mai bine de un an din viața socială a marelui actor.

Se pare că ultima dată când Jack Nicholson a fost văzut în mulțime, și despre care există dovezi fotografice, datează din octombrie 2021, iar ultimul film în care acesta a jucat datează din 2011. Este vorba de filmul ”How Do You Know” cu Reese Witherspoon, Paul Rudd și Owen Wilson.

Mulți dintre cei peste 80 de colegi ai săi continuă să lucreze și se bucură de un mare succes pe platou, dar Jack Nicholson a decis că este timpul să se retragă. 

În 2018, surse au declarat pentru RadarOnline că Jack Nicholson s-ar fi retras din actorie din cauza pierderii memoriei. O sursă a spus la acea vreme: ”Există un motiv simplu în spatele deciziei sale – este pierderea memoriei. Jack are probleme de memorie și nu-și mai amintește rândurile care i-au fost cerute”.

De atunci, Jack Nicholson și-a redus treptat ieșirile publice, până când a decis să se închidă în interiorul vilei sale, o casă mare de 300 de metri pătrați pe dealurile din Beverly Hills.

”Locuiește aici de mulți ani și a cumpărat această casă cu 5 milioane de dolari de la marele său prieten Marlon Brando. Prietenii lui Jack fac comparații. Copiii săi, Ray și Lorraine, îl vizitează. Ei sunt în continuare singurul său contact cu lumea", a explicat un prieten apropiat actorului pentru Radar Online. 

Comparația făcută este tocmai cu Marlon Brando, care a murit în 2004 după ce s-a retras din viața publică. Prietenii lui Jack Nicholson se tem că actorul ar putea suferi de demență și că din acest motiv a decis să nu mai apară în public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel