Prezidenţiale2019. Laurențiu Nistor: Toţi s-au unit împotriva PSD, era normal un asemenea rezultat
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat duminică seară, la Deva, după anunţarea exit-poll-urilor, că rezultatul obţinut de Viorica Dăncilă era unul aşteptat, în condiţiile în care toate partidele politice s-ar fi unit împotriva social-democraţilor în al doilea tur de scrutin ale alegerilor prezidenţiale.

"Sunt convins că în momentul în care toţi şi toate partidele politice s-au unit împotriva PSD era normal şi de aşteptat un asemenea rezultat. Este un rezultat despre care nu putem spune că ne mulţumeşte, dar nu este aşa de catastrofal cum îl vedeau liberalii. (...) Este o democraţie şi trebuie să respectăm votul democratic. Este important ca noi, românii, să rămânem uniţi, prieteni, fraţi. România şi românii nu trebuie să fie dezbinaţi între o Românie normală şi una anormală. Eu sper că toţi românii sunt normali şi trebuie să aibă cine să-i unească. (...) Sper că (preşedintele Iohannis, n.r.) o să vadă că PSD este partidul de care românii şi România au nevoie", a spus Nistor.

În judeţul Hunedoara, prezenţa la urne a fost de 50,93%, municipiul Deva situându-se peste această medie, cu 51,9%, conform datelor BEC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel