Urmărește emisiunea live
Prezidențiale 2024. Ciuvică: Cioloș la ce să fie președinte? Poate la Pericei / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş nu exclude o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024. 

„Nu exclud (candidatura la prezidenţiale - n.r). Doar că asta e o decizie pe care o să o iau şi împreună cu colegii, şi în funcţie de care va fi starea de spirit, să vedem care va fi profilul preşedintelui pe care oamenii îl vor aştepta în 2024. Ştim foarte bine că nu am nevoie de o candidatură din asta ca să îmi crească notorietatea, să fiu vizibil. Dacă aş candida, voi lua în serios această candidatură şi voi lua în serios şi aşteptările oamenilor. O candidatură la preşedinţie nu poate fi doar o ambiţie personală a unui politician, ci trebuie să răspundă la o nevoie, la o aşteptare”, a declarat Dacian Cioloş.

Mugur Ciuvică a comentat acest subiect la „Miercurea neagră”.

„La ce să fie președinte? Poate la Pericei (n.r. - locul în care a copilărit Dacian Cioloș), în județul Sălaj. Dumneavoastră de la Pericei veți cuceri România”, a zis Mugur Ciuvică.

„Dacian Cioloș, cu REPER și cu parlamentari luați de la USR, nu sare de 1%”, a mai zis Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Avionul de lux folosit de Iohannis. Ciuvică: E de șeic! I-a umilit pe japonezi / Comparație cu aeronava folosită de Emil Constantinescu / video - https://www.dcnews.ro/avionul-de-lux-folosit-de-iohannis-ciuvica-e-de-seic-i-a-umilit-pe-japonezi-comparatie-cu-aeronava-folosita-de-emil-constantinescu-video_907986.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel