Prezidenţiale 2019. Paleologu, la Târgu Mureş, despre votul etnic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a transmis vineri, la Târgu Mureş, electoratului din zonă, care votează etnic, că trebuie depăşite barierele etnice, iar abordarea trebuie să fie una dincolo de etnicitate şi afilierile partizane.

'Trebuie depăşite barierele etnice, facem parte din aceeaşi ţară, avem, de fapt, aceleaşi interese, ne dor aceleaşi probleme şi cred că trebuie să avem o abordare dincolo de etnicitate şi dincolo de afilierile partizane. (...) Preşedintele trebuie să unească şi să fie preşedintele tuturor cetăţenilor români', a spus Theodor Paleologu.

Întrebat ce părere are despre faptul că guvernul maghiar susţine diferite zone ale ţării, dar şi unele mişcări autonomiste, candidatul PMP a răspuns că 'nu este în regulă' şi că lucrul acesta trebuie tratat cu tact, diplomaţie, dar şi cu fermitate. 'Nu este în regulă ca guvernul maghiar să intervină în ţările din jurul Ungariei. Lucrul acesta trebuie tratat cu tact şi diplomaţie, dar evident şi cu fermitate, atunci când este cazul', a afirmat Theodor Paleologu, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel