PREZIDENȚIALE. Iohannis, lege electorală. Dragnea, mișcare: Să ieșim din această IPOCRIZIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Liviu Dragnea a vorbit despre modificarea legii electorale în ceea ce privește campania prezidențială.

„Vreau să ridic un subiect pe care l-am văzut public, modificări la legea electorală. Am vorbit cu colegii mei și m-au informat că e un proiect care a venit de la AEP, însușit de senatori.

Vreau să discut de două subiecte: despre campania electorală în școli. Explicația a fost că există deja în Legea educației interdicția de a se face politică în școli, dar pentru a nu exista niciun dubiu, trebuie să trecem și în Legea electorală că nu se pot face nici măcar acțiuni electorale în școli.

În ceea ce privește posibilitatea președintelui în funcție să poată să se implice în campania partidului care îl susține, le-am spus colegilor mei, că din punctul meu de vedere e liber la implicare. Nu avem niciun fel de problemă ca președintele partidului să se implice în campania partidului care îl susține. Măcar se va face la vedere.

Oricum știm cu toții că se implică. Eu zic că trebuie să ieșim din această ipocrizie. Trebuie creată posibilitatea președintelui în funcție să se implice în campania cui dorește pentru a avea toate șansele și toate posibilitățile să se poată exprima liber. Din acest punct de vedere nu avem niciun fel de problemă. Îi rog pe cei care erau îngrijorați să nu mai fie”, a declarat Dragnea într-o conferință de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel