Prezentatorul american Jay Leno, internat de urgență în spital cu arsuri grave
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Prezentatorul american Jay Leno, internat de urgență cu arsuri grave
Prezentatorul american Jay Leno, internat de urgență cu arsuri grave
Legenda de televiziune americană şi fosta gazdă a a emisiunii 'Tonight Show', Jay Leno, a fost internat luni în spital cu arsuri grave după un accident, dar a declarat că se simte bine, potrivit presei americane, transmite AFP.

În vârstă de 72 de ani, umoristul american a fost rănit după ce una din maşinile sale a luat foc în garajul său din Los Angeles. Recuperarea ar putea dura până la două săptămâni, a declarat el pentru revista Variety.'Am fost ars grav de un incendiu provocat de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă repun pe picioare', a spus el.

Jay Leno şi-a anulat apariţia la un eveniment din Las Vegas duminică invocând o 'urgenţă medicală' care l-a împiedicat să se deplaseze, potrivit revistei People.

VIDEO

Celebrul prezentator preluase conducerea foarte popularului 'Tonight Show' după Johnny Carson, o altă legendă a talk-show-urilor americane. Era cunoscut în special pentru monologurile sale introductive în care îşi tachina invitaţii, personalităţi politice sau celebrităţi. Jay Leno a moderat emisiunea timp de 22 de ani, după care a fost înlocuit de actorul Jimmy Fallon în 2014. Colecţionar de maşini, a prezentat, de asemenea, o emisiune dedicată automobilelor, intitulată 'Garajul lui Jay Leno'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel