Prezentator TV, detalii RUȘINOASE despre Prințul Harry: Mi-a dat o ventuză pe buze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
Un prezentator TV a făcut mărturii rușinoase despre Prințul Harry.

Paddy McGuinness, actor și prezentator TV englez, a făcut declarații incredibile despre Prințul Harry și despre momentele intime pe care nepotul Reginei Elisabeta le-a petrecut un un bărbat, înainte că o întâlnească pe Meghan Markle.

Din spusele lui, Prințul Harry obișnuia să participe la petreceri scandaloase.

Dezvăluirile au fost făcute în cartea autobiografică a lui Paddy McGuinness, pe care a lansat-o în urmă cu doar câteva zile și în care a spus că evenimentul a avut loc în iunie 2016, acolo unde lucrurile au scăpat de sub control.

Bărbatul a mărturisit că Prințul Harry a băut alcool, apoi s-a propiat de el, l-a sărutat, l-a dezbrăcat de cămașă și ar fi dansat lasciv cu el.

"Ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze"

La întreaga scenă ar fi luat parte mai multe persoane aflate în clubul respectiv.

"A spune că dansam aproape era un eufemism – piepturile ni se atingeau. Apoi a continuat să-mi scoată cămașa. Așa că eram topless, cu o sticlă de bere în fiecare mână, dansând cu prințul Harry. Am terminat dansul și în timp ce toată lumea aplauda, ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze", a declarat Paddy McGuinness, conform The Sun.

El a mai spus că toți din club ar fi asistat la moment, iar apoi prințul Harry s-a făcut nevăzut. Câteva săptămâni mai târziu, nepotul reginei Elisabeta a II-a a întâlnit-o pe Meghan Markle, cea cu care s-a și căsătorit.

După aceste dezvăluiri publice, Prințul Harry nu a comentat nimic. 

Prințul Harry, făcut PRAF de o jurnalistă celebră. "Mirosea a alcool și tutun. Se scurgea din fiecare por al corpului său"

După 40 de ani în presă, jurnalista Katie Couric lansează o carte de memorii plină de anecdote. Institulată "Going There", cartea prezentatoarei în vârstă de 64 de ani dezvăluie detalii ciudate despre industria ei, despre propria sa viață, despre colegii ei și chiar și despre Prințul Harry.

În anul 2012, în turneul său din Commonwealth și aniversând 60 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta, Prințul Harry i-a acordat jurnalistei Katie Couric un interviu, la postul ABC News.

Interviul față în față a mai fost filmat apoi și în Brazilia, după ce l-a întâlnit pe ducele de Sussex pentru prima dată la un meci de polo.

În cartea sa de 500 de pagini, Katie Couric și-a reamintit întâlnirea cu Prințul Harry în timpul "însămânțării ovăzului sălbatic" și nu a ezitat să ofere toate detaliile care au marcat-o atunci. 

"Mirosea a țigări și alcool"

Jurnalista a spus că Prințul Harry mirosea a țigări și alcool și că mirosul i "se scurgea din fiecare por al corpului său", așa cum a raportat Daily Mail.

Prințul Harry ar fi încetat să mai fumeze de când s-a căsătorit cu Meghan Markle în anul 2018, pe lângă adoptarea unui stil de viață mai sănătos.

Fiul cel mic al Prințului Charles a recunoscut că pierderea mamei sale la o vârstă atât de fragedă a avut legătură cu dependența sa de alcool şi tutun.

"Pot să spun că pierderea mamei mele la vârsta de 12 ani și, prin urmare, închiderea tuturor emoțiilor mele în ultimii 20 de ani a avut un efect destul de grav nu numai asupra vieții mele personale, ci și a muncii mele", a scris Harry la un moment dat.

O sursă a declarat pentru Daily Mail despre Katie Couric că: "Va rămâne blocată cu buletinul informativ și Instagram Stories pentru tot restul vieții sale profesionale, chiar dacă arde de disperare de a fi înapoi la televiziunea de rețea". Mai mult, o altă sursă a spus: "Cartea ar trebui să fie numită "Burning Bridges" de Catty Couric".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel