Prezentatoare ProTV, acuzată de terorism de un polițist: ''Doamne, păzește-ne''
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Ramona Ștefania Păuleanu
Ramona Ștefania Păuleanu
Prezentatoarea meteo a Știrilor ProTV, Ramona Ștefania Păuleanu, a fost implicată într-un conflict cu un polițist din Constanța! Frumoasa brunetă a fost acuzată de terorism.

Ramona Ștefania Păuleanu, prezentatoarea meteo a Știrilor ProTV, a povestit pe Facebook întâmplarea nefericită de care a avut parte sâmbătă noaptea, înainte de a merge la festivalul Neversea.

Bruneta nu a fost lăsată să intre în parcarea hotelului unde avea făcută rezervarea și a fost acuzată că ar fi fost un terorist cu bombă.

- Nu puteți intra pe strada asta până nu-mi arătați contractul de la hotel!  

- Ce să vă arăt? Contract?! Nu există așa ceva. Dăcă vă referiți la chitanță sau factură, n-am. Plătesc cazarea când ajung la hotel. Doar că nu mă lăsați să ajung la el.

- Nu mă interesează, mergeți pe jos și plătiți, vă întoarceți cu contractul, eu așa am ordin: pe strada asta intră doar riveranii și cei care au dovadă că stau la un hotel din zonă. Dacă sunteți un terorist cu o bombă și vreți să ajungeți mai aproape de mulțime??!?

- Adevarul e că un terorist nu și-ar fi permis să facă o amărâtă de rezervare la un hotel și să treaca pe aici. “Cum, mă, să dau 900 de lei pe o cameră ca să dau cu bomba? Nu, man, renunțăm. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin”. 

Nu mai bine, că tot suntem în secolul 21, aduceați niște câini polițiști să miroasă, niste specialiști de la pirotehnice, ceva... ?!

Cam asta e discuția pe care am avut-o aseară cu un polițist local din Constanța pus să păzească intrarea pe o stradă apropiată de Neversea. Și cam asta e lupta noastră cu terorismul. Doamne, păzește-ne!, a scris Ramona Ștefania Păuleanu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel