Previziuni ”wow”, în februarie 2022, pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Provocări, noutăți
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop zilnic/Foto emisiune
Horoscop zilnic/Foto emisiune
Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion.

Leu / ascendent în Leu

Tot marcajul acela în Capricorn de care îţi povesteam, la tine are loc în casa a 6-a. Multă muncă, mult efort.

Pe moment, vei avea senzaţia că nu se văd roadele muncii tale. Eşti tot timpul cu gândul la muncă. 

Relaţiile cu colegii trebuie să fie foarte închegate şi dacă nu va fi cazul, veţi fi nevoiţi să faceți un efort în acest sens.  Recomandarea astrelor în luna februarie este să nu iei nimic personal. Colegii sunt colegi şi atât.

Dacă ceva din comportamentul lor te irită, înseamnă că acea parte este în tine, că nu ţi-o accepţi, că treci printr-un moment mai greu. Pentru că atunci când avem multe planete în casa a 6-a şi stilul de viaţă este dat peste cap, rutina noastră, treburile gospodăreşti.

Mercur este încă retrograd la începutul lunii şi va sta acolo până pe 14 februarie. Primele două săptămâni ale lunii, multă muncă, multă agitaţie. Dar ar fi păcat să nu foloseşti atât de multe în casa a 6-a să nu ai grijă şi de starea ta de bine, de minte, trup şi suflet.

Astrele vă vor provoca să fiți atenți la cum vă desfăşuraţi activitatea personală, la cât de conştienţi sunteţi, cât de prezenţi sunteţi în acele mici lucruri pe care le faceţi zilnic. Multe dintre treburi sunt facute automat şi nu mai sunteţi atenţi la copii, la partener, la părinţi. Încercaţi să fiţi prezenţi pentru că atât de multe planete în Capricorn asta vă spun: "Ieşi din trecut şi vino aici, în prezent. Vezi aici dacă îţi place ce mănânci, dacă mai bei cafea a doua zi dacă ți-a făcut rău". Adică, focusul va fi pe toată zona asta de planuri zilnice de viaţă, de treburi gospodăreşti, de sănătate şi bineînţeles, de multă muncă.

Luna Nouă de pe data de 1 februarie se petrece în casa a 7-a şi pentru că va fi o Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn, mulţi veţi decide să rămâneţi în relaţia în care sunteţi, chiar dacă nu sunteţi fericiţi, iar mulţi veţi decide să o rupeţi.

Pe de altă parte, Luna Plină care se va petrece în semnul vostru pe data de 16 februarie, vă va obliga să vă dați seama de toate efectele deciziilor pe care le-aţi luat pe plan relaţional, cel puţin în ultima jumătate de an.

Continuarea pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel