Urmărește emisiunea live
Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Scorpion, Pești. Schimbări radicale, nu pe placul nostru, dar necesare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile la DCNews și DCNewsTV:

Berbec

Te poți baza pe intuiție. Astrele te invită să fii mai receptiv, adică să nu mai sari primul. Așteaptă să vezi ce simți și pe urmă acționează. 

Taur

Oamenii apropiați te încurajează și te ajută. Restul depinde doar de tine. Încearcă să nu te gândești prea mult la trecut. 

Gemeni

Chiar dacă la serviciu sunt unele faze care te necăjesc, nu este cazul să crezi că oamenii au ceva cu tine. Poate doar tu ai. 

Rac

Este o zi bună să visezi cu ochii deschiși. Astrele chiar îți recomandă să îți păstrezi câteva minute în acest sens. 

Leu

Schimbările din carieră nu trebuie văzute ca fiind decisive pentru tine. Adică nimeni nu poate decide pentru tine. 

Fecioară

Partenerul este dornic să aducă un suflu nou relației. Astrele îți recomandă să nu te împotrivești, ci să îi lași spațiu de mișcare. 

Balanță

Poți avea multe revelații referitoare la siguranța ta financiară. Bineînțeles că pe moment te vei speria, dar îți vei reveni. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu fii superficial în niciun domeniu. Vei pierde timp prețios. Încearcă să rămâi cât se poate de autentic și implicat. 

Săgetător

Când simți că nu mai poți, vorbește cu cineva din familie. Ai nevoie de un refugiu emoțional, de cineva care să te împingă de la spate. 

Capricorn

Astrele îți sunt favorabile astăzi, mai ales când vine vorba despre activitățile de la serviciu. Nu neglija, totuși, odihna!

Vărsător

Astăzi poți fi mai înțelept când vine vorba despre cheltuirea banilor. Îți vei da seama că ai cam exagerat și vei căuta să te schimbi. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu refuzi nicio discuție, oricât de inconfortabilă ți s-ar părea. Vei avea multe de învățat de la interlocutori. 

 

Pe cer sunt trei aspecte. Un sextil Jupiter-Pluto care ne oferă abilitatăți de convingere și darul persuasiunii. Conjuncția Soare-Uranus în semnul Taurului aduce schimbări radicale, nu tot timpul pe placul nostru, dar necesare. Iar sextilul Marte-Uranus vine cu un potențial imens creativ. 

 

Amintim că Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai și aduce beneficii pentru fiecare zodie și ascendent. Tranzitul lui Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de cei care ne par a fi câștigători, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel