Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Pești, în ziua conjuncției Marte-Saturn. Ce urmează rapid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 5 aprilie sunt două evenimente importante: conjuncția Marte-Saturn în semnul Vărsătorului și intrarea lui Venus în Pești. Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni.

Conjuncția Marte-Saturn aduce atât frustrare, blocaje, limitări și dificultate în a exprima în mod sănătos furia, cât și determinare, disciplină, o etică profesională și redobândirea răbdării în momentele stresante. 

Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 2 mai. „Venus se află în exaltare în ultimul semn al zodiacului, deci își poate manifesta pe placul ei calitățile. Romantism, toleranță, spirit de sacrificiu, iubire necondiționată. Vom fi mai dispuși să iertăm, să ne împăcăm cu trecutul amoros”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai selectiv în relațiile cu prietenii. Atât cei vechi, cât și cei noi. Chiar ai nevoie de o reprioritizare. 

Taur

Aspectele zilei vorbesc despre capacitatea ta de a sesiza oportunitățile la locul de muncă și de a le fructifica. 

Gemeni

Te saturi repede de limitele intelectuale ale unor persoane. Vei fi nevoit să porți discuții cu unele, dar te vei comporta exemplar. 

Rac

Pui ochii pe unele lucruri, dar există unele limite financiare. Așă că ar fi recomandabil să îți pui obiective serioase în acest sens. 

Leu

Poate fi una dintre acele zile în care îți vezi partenerul așa cum este el. Pentru că nu va mai putea să își ascundă furia sau frustrarea. 

Fecioară

Te necăjește faptul că depui eforturi serioase, iar colegii și șefii nu apreciază deloc. Ba chiar par că îți pun bețe în roate. 

Balanță

Vei avea tendința să te agiți mai mult decât este cazul pentru orice. Astrele îți recomandă să fii mai atent la semnalele organismului tău.

Scorpion

Vei avea senzația că nimeni nu te înțelege, că te limitează sau că nu îți este acordată suficientă încredere. Nu mai căuta validarea la alții!

Săgetător

Dacă ai de susținut o prezentare, un curs, un examen, ziua poate fi fantastică. Dar altfel, ai grijă la drumuri și la discuțiile în contradictoriu. 

Capricorn

Vei fi destul de dur în orice negociere. Nu ești dispus să pierzi niciun ban, mai ales din cauza peripețiilor celor dragi. 

Vărsător

Conjuncția Marte-Saturn te face când furios, când detașat. Va fi foarte greu să găsești o metodă prin care să împaci cele două stări. 

Pești

Astrele îți recomandă să renunți, cel puțin astăzi, la a visa și spera. Pentru că vei avea de pierdut. Încearcă să fii mai pragmatic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel