Data actualizării:
Data publicării:

Previziuni tari pentru Berbec, Gemeni, Leu, Rac, Fecioară, Scorpion, Balanță, Pești, odată cu tranzitul lui Mercur în Taur. Bani și frică!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Mercur a intrat în semnul Taurului pe care îl va tranzita până pe 30 aprilie. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cu siguranță, vei discuta mai des despre bani. Salariu, prime, bonusuri, măriri, cheltuieli, facturi, investiții. Mercur va face unele aspecte care au ca scop trezirea ta din punct de vedere financiar. Adică să îți dai seama unde greșești și ce ai putea îmbunătăți. Însă nu rapid precum ți-ai dori, ci pas cu pas. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur te ajută să ai claritate în gândire, să comunici pe înțelesul tuturor și să fii mai deschis la provocări. Mai ales cele mentale. Dacă o persoană nu va fi de acord cu ideea ta, nu înseamnă că are ceva personal cu tine. Tu ai putea să profiți de acest lucru, adică vei fi expus și la alte variante. 

 

Vezi și: Regula lui 8. Vlad Ciurea: Germanii au spus-o

 

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur va tranzita casa a 12-a. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta acum, până pe 30 aprilie vei fi cuprins de frică. Pentru absolut orice. Poate ai parte de un eveniment memorabil care decurge bine, tu tot vei avea dubii, gânduri negative, nesiguranțe. Și încă ceva: nimeni nu se va pricepe la scenarită așa cum o vei face tu!

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur va tranzita casa a 11-a. Vei fi mai dornic să îi asculți pe ceilalți, să participi la tot felul de întâlniri sau evenimente. Curiozitatea va fi la cote ridicate, asta și pentru că vei avea în vedere multe planuri pentru viitorul apropiat. Și chiar vei avea nevoie de tot felul de informații utile sau de trucuri. 

 

Continuarea pentru celelalte zodii AICI!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel