Previziuni noi pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Unele zodii vor trăi cu intensitate în perioada următoare! Ne apropiem de unele tranzite astrologice istorice!

Ne apropiem cu pași rapizi de următoarele tranzite: Saturn în Pești(din 7 martie), Pluto în Vărsător(din 23 martie) și Jupiter în Taur(din 16 mai). Deocamdată, în februarie, suntem mai liniștiți. Dar din martie se schimbă foaia! Bineînțeles că nu toți vor fi afectați de aceste evenimente astrologice, dar celor care vor fi luați în colimator le spun de pe acum să încerce să își simplifice viața de pe acum. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Îți reamintesc faptul că întâlnirea ta cu Jupiter, Marele Benefic, se va mai petrece abia în aprilie 2034! Cu alte cuvinte, până pe 16 mai te bucuri de tranzitul lui doar dacă alegi să faci ceva nou. Să îndrăznești. Să lupți pentru tine! Ar fi indicat să vezi doar partea plină a paharului sau, dacă nu există, să o creezi tu. Jupiter adoră ambiția și grandoarea! Pentru el, niciodată nu este prea mult. Dacă până în mai, dispar oameni sau lucruri, să nu te superi sau să nu te temi. Este strategia lui. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un semn prieten ție. Beneficiezi de creativitate, bucurie, poftă de viață și dorință de iubire și aventură. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți. Unii dintre voi își vor dori urmași. Și până la urmă, trebuie să îți permiți să te distrezi acum. Și să nu te superi dacă vei avea mai multe chetuieli aiurea. Din marte, Saturn te va obliga să îți schimbi stilul de viață. Familia te va responsabiliza, atât cea pe care ai primit-o, dar și cea pe care ți-o faci. Este posibil să apară probleme în ceea ce privește locuința. 

Pești/Ascendent în Pești

Știi care subiectul asupra căruia va trebui să meditezi? Gestionarea devotamentului. Este nevoie de mai multă aplecare asupra generozității sau nevoii de sacrificiu. Jupiter tranzitează casa resurselor și s-ar putea să dai prea mult la alții. Din martie, tot ce exagerat va fi corectat de către Saturn, care își va începe tranzitul în semnul tău. Și va mai avea și alte pretenții! Să te mai uiți și în buletin, să îți accepți vârsta și limitele. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro! Click AICI!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel