Previziuni înainte de eclipsă pentru Gemeni, Taur, Leu, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn. Noi relații, bani, ajutor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Ne apropiem de Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Săgetător de pe 4 decembrie. Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare sau mai bine zis maturitate.

Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi, precizează astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV, începând cu ora 9.00!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei lupta pentru drepturile tale ca nimeni altul. Ce-i drept, Marte încă te sprijină atunci când vrei să faci ceva cu pasiune și intensitate.

Taur

Orice discuție despre bani pe care o vei evita, se va întoarce împotriva ta. Mai ales dacă este vorba de banii pe care îi împarți cu un partener.

Gemeni

Urmează câteva zile bune pentru a începe o relație, pentru a cunoaște un posibil partener sau pentru a mai schimba câte ceva în relațiile vechi.

Rac

Îți vei aglomera programul ultimelor zile. Chiar și astăzi la serviciu. Vrei să te simți util. Iar acasă ai impresia că nimeni nu face treaba mai bine ca tine.

Leu

Vrei să termini repede munca astăzi și să te ocupi și de altele. Zilele următoare, poate îți faci și un program de distracție.

Fecioară

Chestiunile referitoare la gospodărie vor fi cele mai importante. Îți vei stabili programul în funcție de acestea. Ai nevoie de ajutor.

Balanță

Începi ziua cu griji legate de bani, dar îți vei mai reveni după prânz. Oriunde vei merge, vei fi cel mai bun comunicator.

Scorpion

Prima parte a zilei vine la pachet cu o serie de momente de anxietate, însă spre seară îți vei recăpăta siguranța de sine.

Săgetător

Luna se va alătura lui Mercur și Soarelui, în semnul tău. Deci urmează o perioadă în care vei dori ceva nou și dacă se poate, și mai multă atenție.

Capricorn

Obiectivul principal va fi eficientizarea programului astfel încât să rămâi cu timp suficient pentru odihnă, somn și grijă pentru tine.

Vărsător

In prima parte a zilei, vei fi prea implicat în proiectele de la serviciu. Însă după prânz, vei căuta să vorbești sau să te întâlnești cu prietenii.

Pești

Se anunță o perioadă ofertantă la locul de muncă. Mai ales dacă îți faci treaba în mod corect și respecți regulile impuse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel