Previziuni astrale pentru a doua jumătate din 2024. Ce rezervă astrele pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Puneți-vă centurile de siguranță: pe 26 mai, Jupiter își începe tranzitul în semnul Gemenilor, unde va sta până pe 10 iunie 2025.

Din 16 mai 2023, Jupiter a tranzitat semnul Taurului, unde s-a întâlnit și cu Uranus. În ultimul an, discuțiile s-au axat pe planul financiar. Criză, inflație, creșterea prețurilor. Ne-am săturat!

Ei bine, acum din 26 mai, astrele schimbă placa! Jupiter este planeta considerată Marele Benefic. Adică, acel astru care expandează și aduce abundență. Semnul Gemenilor, este cel al schimbării, al fluctuațiior, al adaptării, al transportului, al comunicării și al mentalului. După 26 mai, vom asista la o revoluție a ideilor! Acest tranzit îi aduce în prim plan pe nativii cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Jupiter le va oferi curajul sau excesul de zel să facă un pas către o nouă viață.

Tot cei patru vor fi luați în vizor și de către retrogradarea lui Saturn, din perioada 29 iunie-15 noiembrie. Acesta le va întârzia, bloca sau amâna unele planuri, dar pot sta liniștiți. Succesul va veni, dar când e cazul să o facă, nu când vor dori ei.

Pluto, planeta transformărilor radicale, se întoarce din nou în Capricorn, între 2 septembrie și 20 noiembrie. De data aceasta, semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor trece din nou prin unele provocări pentru a-și da seama dacă tot ce au construit, din 2008 încoace în viața lor, este autentic.

Până la final de 2024 vom mai avea parte și de două retrogradări ale lui Mercur: 5 - 28 august și 26 noiembrie - 15 decembrie.

Un lucru este cert! Nu ne vom plictisi deloc în a doua parte a anului!

VEZI PREVIZIUNILE PE ASTROSENS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel