Previziuni 13-19 martie 2023. Daniela Simulescu (astrolog), pentru zodia Taur: Nu te lăsa păcălit de nimeni și de nimic/ video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a realizat previziunile pentru săptămâna 13-19 martie 2023.  

„Marte le-a destabilizat Taurilor bugetul, din august anul trecut. Poate că ți-a adus și resurse, dar ți le-a adus pentru că trebuia le cheltuiești la un moment dat. Acum, acest careu al lui Marte cu Neptun e foarte activ. Pe vremuri, venea cineva la serviciu și oamenii cumpărau bijuterii că li se părea lor că e un super preț, că e aurul de calitate și cumpărau pentru că venea cineva să le prezinte, iar apoi spuneau și altora și tot așa. Alții apoi cumpărau, cumpărau, cumpărau așa o grămadă de oameni, iar până la urmă își dădeau seama că nici aurul nu era de calitate, bijuteriile se stricau foarte repede, deci se păcăliseră unii pe alții. Cam așa și la tine zilele acestea. Nu te lăsa păcălit de nimeni și de nimic și nu îi păcăli nici tu pe alții, pentru că vei avea tendința aceasta. Să nu uităm că Marte din Casa a doua face careu la toate planetele alea din Casa a unsprezecea. Iată, avem Soare, Mercur și Neptun.

Intrarea lui Venus în semnul tău, pe data de 17, îți convine. O să vină așa o perioadă în care vei simți nevoia să ai mare grijă de înfățișarea ta și ăsta este un lucru bun, din punctul meu de vedere, pentru că, iată, cu toate acestea planete pe care le-ai avut și le vei mai avea în casa a douăsprezecea, nu prea te simți în apele tale. Fă-ți mici bucurii!”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Previziuni la Berbec

Berbecii sunt destul de afectați săptămâna aceasta, întrucât guvernatorul vostru este destul de bruiat. Marte, săracu, nu mai este retrograd, dar iată că face careul cu Neptun. Dacă tot ai acceptat să faci ceva și ți se pare ție că a apărut o luminiță de la capătul tunelului, este doar o păcăleală. Ai grijă să nu înghiți gălușca în această săptămână. Ai grijă ce spui și ai grijă cum interpretezi vorbele celorlalți. Vorbele celorlalți nu sunt deloc ceea ce par, dar nu sunt nici ceea ce crezi tu că trebuie să fie. Ai face bine să ai tot timpul o părere avizată, o părere mult mai obiectivă, mai pragmatică. Ai nevoie de o persoană în jurul tău care să te mai ridice de acolo, din mlaștina asta a careului Marte-Neptun și vei avea tendința de a te implica în chestiuni foarte complicate, foarte încurcate, care nu își au rostul”, susține Daniela Simulescu.

Vezi toate previziunile aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel