Previziuni 13-19 martie 2023. Daniela Simulescu (astrolog): Berbecii au nevoie de o persoană în jur care să îi ridice. Vorbele celorlalți nu sunt deloc ceea ce par
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a realizat previziunile pentru săptămâna 13-19 martie 2023.  

„Berbecii sunt destul de afectați săptămâna aceasta, întrucât guvernatorul vostru este destul de bruiat. Marte, săracu, nu mai este retrograd, dar iată că face careul cu Neptun. Dacă tot ai acceptat să faci ceva și ți se pare ție că a apărut o luminiță de la capătul tunelului, este doar o păcăleală. Ai grijă să nu înghiți gălușca în această săptămână. Ai grijă ce spui și ai grijă cum interpretezi vorbele celorlalți. Vorbele celorlalți nu sunt deloc ceea ce par, dar nu sunt nici ceea ce crezi tu că trebuie să fie. Ai face bine să ai tot timpul o părere avizată, o părere mult mai obiectivă, mai pragmatică. Ai nevoie de o persoană în jurul tău care să te mai ridice de acolo, din mlaștina asta a careului Marte-Neptun și vei avea tendința de a te implica în chestiuni foarte complicate, foarte încurcate, care nu își au rostul.

E bine să ai tot timpul o pereche de ochi și o pereche de urechi asupra ta care să zică: „vezi încotro te duci!”. Și da, poate că ai încercat să te duci către mai multe variante, să zicem, de câteva luni încoace. Ai încercat să schimbi câte ceva în viața ta și n-a mers. Știi cum e careul Marte-Neptun? Te provoacă să alegi o scurtătura, dar, din păcate, scurtătura respectivă te duce în spate rău de tot și îți poate crea destul de multe repercursiuni. În special te invit să oferi mai multă atenție cuvintelor și, în același timp, să oferi mai multă atenție oamenilor din jurul tău. Casa a treia vorbește puțin și despre anturajul imediat, adică oamenii cu care interacționezi zi de zi. Aceștia spun lucruri care pe tine te influențează, apoi te duci acasă, îți faci scenarii și te ambalezi, te inflamezi și de fapt nu e nimic așa cum ar trebui. Puțină grijă la toată zona aceasta.

Mercur intră în semnul tău la sfârșitul săptămânii, iar până atunci mintea nu prea îți funcționează așa cum ar trebui. De asemenea, Venus, intrând în Casa a noua, va trebui să oferi mai multă atenție și la cheltuieli”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel