Data actualizării:
Data publicării:

Previziunea lui Becali ce va face înconjurul planetei: El va fi vândut cu 100 de milioane de euro!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres

Gigi Becali a spus ce fotbalist român va fi vândut pe suma de 100 de milioane de euro, în opinia sa.

Citește și articolul - Nicolae Stanciu, căpitanul ”tricolorilor”, după victoria în fața Lituaniei: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Finanțatorul FCSB-ului a subliniat faptul că a intuit încă de acum an că Radu Drăgușin va fi transferat pe suma de 30 de milioane de euro, fapt deja întâmplat.

Previziunea lui Gigi Becali

Acum, Gigi Becali a pus un ”pariu”, că Tottenham îl va vinde pe internaționalul român cu suma fabuloasă de 100 de milioane de euro. Tottenham l-a cumpărat pe Radu Drăgușin cu suma de 25 de milioane de euro de la echipa italiană Genoa, iar suma poate ajunge, într-adevăr, la 30 de milioane de euro, cu bonusuri de performanță. Fundașul român joacă, însă, din când în când la echipa din Premier League.

Primul gol marcat de Radu Drăgușin pentru Naționala României

La echipa națională a României, Radu Drăgușin a marcat primul său gol, în victoria obținută de tricolori în Cipru, scor 3-0. Drăgușin a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare magistrală a lui Dennis Man.

În meciul Lituania - România, scor final 1-2, Radu Drăgușin a avut o contribuție extrem de mare la golul de 1-2, care a pecetluit scorul final. Drăgușin a plecat cu balonul din propriul careu, a avansat până la centrul terenului, apoi i-a pasat lui Dennis Man, care l-a angajat perfect pe Denis Drăguș pentru golul decisiv.

Gigi Becali, sigur de faptul că Tottenham Hotspur va da lovitura cu Radu Drăgușin

”Am zis exact 30 de milioane! Și stai să vezi, că acum o să îl dea mai departe cu 100, o să vezi. Păi, e tânăr. Și ce dacă e fundaș? Fundaș nu găsești. Dai cu tunul și nu găsești”, a zis Becali.

Gigi Becali a fost impresionat și de cursa făcută de Drăgușin, cpntribuție foarte mare pentru golul de 1-2, însă nu doar de acest lucru.

”Lasă cursa, să vezi pasul pe care l-a dat. A dat pasă în față, pasă de atacant sau de număr 10”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

Citește și articolul - Gestul făcut de Gigi Becali, în sala de mese, de față cu toți fotbaliștii FCSB-ului, după victoria cu PAOK Salonic din Europa League

Radu Drăgușin, nemulțumit de gazonul pe care a jucat România în Lituania

Radu Drăgușin a fost nemulțumit de cum s-a prezentat gazon pe care s-a jucat partida cu Lituania, scor 1-2 pentru România. Pe un teren greu, tricolorii au fost puși în situația de a lupta contra lituanienilor, chiar dacă fotbaliștii români sunt superiori din punct de vedere tehnic.

„Suntem fericiți că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii. Aveam nevoie de ele și le-am obținut. Rămâne să construim în continuare pe viitor. Nu ne plac echipele masive, dar nici terenul prost nu ne place.

Cum-necum am reușit să scoatem cele 3 puncte. Am arătat că suntem o echipă ambițioasă. Nu ne lăsăm niciodată. Pentru România o să muncim și o să ne luptăm până la final”, a zis Radu Drăgușin, după Lituania – România 1-2.

Citește și articolul - Liga Naţiunilor: Lituania - România - Rezultat final chinuit pentru ”tricolori”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel