Prețul Dogecoin crește cu peste 100% după tweet-urile Elon Musk
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Pentru a doua oară în această săptămână, Dogecoin a atins un nou record. Și de data aceasta, poate fi datorită celui mai bogat om din lume.

Moneda virtuală Dogecoin, care are ca logo chipul unui câine Shiba Inu, a crescut cu peste 100% pentru a atinge un maxim istoric de 0,298 USD vineri dimineață, potrivit furnizorului de știri și date despre criptomonede Coindesk, scrie CNN.

Acest lucru se întâmplă la doar două zile după ce a depășit valoarea de zece cenți pentru prima dată, în timp ce investitorii s-au pregătit pentru listarea directă a schimbului de criptomonede Coinbase Global.

Ce face un mesaj pe Twitter

Cel mai recent impuls vine după ce CEO-ul Tesla (TSLA), Elon Musk, cel mai important fan al Dogecoin, a spus „Doge Barking at the moon” într-un tweet. De asemenea, a împărtășit o fotografie a unui tablou al artistului spaniol Joan Miró, care se intitulează „Câine latrând pe Lună”.

Nu este prima dată când tweet-urile lui Musk au ridicat valoarea Dogecoin, care a început ca o parodie pe internet acum mai bine de șapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel