Presupusul "Bătrân de la București": Bercea Mondial are înregistrări cu Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dumitru Preda, presupusul "Bătrân de la Bucureşti", a făcut, duminică seara, mai multe dezvăluiri despre activităţile lui Bercea Mondial din Penitenciar. El a declarat că Bercea Mondial se lăuda în închisoare că ar avea înregistrări şi cu preşedintele ţării, Traian Băsescu.

Informaţia ar fi fost cunoscută şi de un şef din conducerea penitenciarului Craiova, încă din anul 2011.

"Acest Sandu Anghel, încă din anul 2011 se ducea la un domn din conducerea penitenciarului şi îi spunea că are casete cu Traian Băsescu. Subliniez, din 2011", a declarat presupusul "Bătrân de la București", la România Tv.

Citește și: "Costică nașul" ar fi fost descoperit. Abraham confirmă numele "Bătrânului de la București"

Când Bercea Mondial a aflat că Dumitru Preda îl cunoaşte pe Traian Băsescu, ar fi început să facă presiuni asupra acestuia, potrivit spuselor sale.

"Mă ruga să îi trimit un fel de avertisment domnului preşedinte. Eu nu l-am luat în considerare, dar am vorbit cu unul dintre consilierii lui Traian Băsescu şi mi-a spus că sunt nebun. (...) Bercea spunea că dacă Băsescu nu îl pune în libertate cât de curând, va face nişte dezvăluiri. Că are filmări şi cu Traian Băsescu", a continuat presupusul "Bătrân de la București".

După ce Dumitru Preda a fost eliberat din închisoare, Bercea Mondial ar fi insistat ca acesta să se întâlnească şi cu fiul lui, Florin. Preda a transmis însă că nu a luat niciun ban de la familia Bercea Mondial.

Vezi și: Pavel Abraham, reacție după ce Izaura Anghel spune cine este "bătrânul"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel