Presiuni URIAŞE, înaintea moţiunii de cenzură. Pieleanu: E OBLIGAT s-o facă! VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Sociologul Marius Pieleanu a vorbit, la DC News, despre presiunile care se fac în teritoriu asupra conducerii politice de la Bucureşti cu privire la depunerea moţiunii de cenzură.

"Legat de moţiune, i se reproşează actualei conduceri – e o informaţie cu caracter public, nu o dezvălui eu în premieră – faptul că nu e suficient de dură, de activă, în raport cu Klaus Iohannis şi PNL. Înaintarea moţiunii este un gest în a infirma senzaţia asta care e caracteristică electoratului PSD şi mai ales conducerii PSD din teritoriu. Foarte mulţi preşedinţi de organizaţii judeţene, nu numai conducerii ci şi mie mi-au spus că sunt presaţi de primari, de oamenii care îi votează în teritoriu, să transmită conducerii că e prea moale în raport cu actuala putere.

În opinia mea, Marcel Ciolacu e obligat să înainteze moţiunea. Cu sau fără succesul ei, nu despre asta e vorba. Aici nu vorbim de cine va fi ‚la butoane’ în ziua în care vor avea loc alegerile. Este, mai degrabă, un exerciţiu de putere din partea opoziţiei", a declarat, în emisiunea "DC Alegi", sociologul Pieleanu.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel