Presiuni pentru retragerea lui Cîrstoiu. Firea: E un nonsens
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Gabriela Firea a vorbit despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei.

Gabriela Firea, coordonatorul din partea PSD a campaniei lui Cătălin Cîrstoiu, a avut o intervenție telefonică, la Antena 3 CNN, privitoare la retragerea medicului din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

„Este foarte târziu să retragi candidatul din cursă, cu atât de puţin timp înainte de declanşarea oficială a campaniei. Dacă îl retragi, cine candidează din partea PSD şi PNL? Este un nonsens. Nu are cine să mai intre în cursă cu o lună şi două săptămâni înainte“, a spus Garbiela Firea, unul din coordonatorii de campanie ai lui Cătălin Cîrstoiu.

Reacția Gabrielei Firea a venit după ce premierul Marcel Ciolacu a susținut că există presiuni în acest sens.

„Am înţeles, e o presiune să fie retras Cătălin Cîrstoiu. Eu nu sunt judecător. Ce a făcut Clotilde e ilegal. O să vedem. O să mă gândesc. Acel raport a fost înaintat la ANI. Eu nu cer, nu folosesc instrumente guvernamentale. Clotilde e trimisă în judecată. Cîrstoiu nu e trimis în judecată. Momentan, eu am candidat“, a punctat premierul.

 CITEȘTE ȘI        -         Se retrage Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru București? Bogdan Chirieac: La ce nu s-a gândit coaliția când l-a propus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel