Președintele Venezuelei: CIA și Pentagonul pregătesc asasinarea lui Capriles
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nicolas maduro dece
nicolas maduro dece

Președintele interimar al Venezuelei, Nicolas Maduro, avertizează că Pentagonul și CIA se pregătesc să-l asasineze pe contracandidatul său la șefia statului, Henrique Capriles, iar mai apoi îl vor învinovăți pe fostul vicepremier, pentru a destabiliza țara, scrie antena3.ro.

”Adresez un apel preşedintelui Obama să oprească planul de asasinare a candidatului de Dreapta,Henrique Capriles, la alegerile prezidenţiale din ţara noastră. Am informaţii concrete, care spun că Pentagonul şi CIA se află în spatele acestui plan, pentru a instaura haosul în Venezuela”, a declarat președintele interimar într-un interviu televizat.

Maduro a invocat un viitor asasinat al contracandidatului său politic și săptămâna trecută. Diplomații americani Roger Noriega și Otto Reich au respins orice implicare a SUA în Venezuela și au catalogat afirmațiile lui Maduro drept ”defăimătoare și neadevărate”.

Contracandidat al defunctului lider latino-american Hugo Chavez la prezidențialele din 2012, Henrique Capriles se luptă acum pentru postul de șef al statului cu fostul vicepreședinte Nicolas Maduro. Caprilles a declarat recent că, ”dacă i se întâmplă ceva rău, Maduro va singurul responsabil pentru asta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel