Preşedintele Iohannis a decorat mai multe persoane, "pentru contribuţia importantă avută la consolidarea relaţiilor bilaterale româno-germane"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Decret de decorare semnat de Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 21 decembrie 2021, un decret de decorare.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă avută la consolidarea relaţiilor bilaterale româno-germane, pentru implicarea activă în numeroase proiecte de natură socială şi umanitară desfăşurate în România, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit:

* Se conferă Ordinul "Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului şi Angajament Social" în grad de Mare Ofiţer doamnei dr. h. c. Kastner Susanne, preşedinte al "Forumului Germano-Român" (1999-2018), şi doamnei Stamm Barbara, preşedinte al Parlamentului Bavariei (2008-2018);

* Ordinul "Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului şi Angajament Social" în grad de Comandor domnului profesor dr. med. Schramm Wolfgang, membru în Consiliul de administraţie al Asociaţiei "Bavarian Children's Aid România";

* Ordinul "Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului şi Angajament Social" în grad de Ofiţer domnului Fabritius Uwe-Volker, responsabil pentru România al Ministerului pentru Familie, Muncă şi Afaceri Sociale al landului Bavaria, transmite Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei din 1989

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, marţi, o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei din 1989 la Troiţa din Piaţa Universităţii, unde a ţinut şi un moment de reculegere.

Şeful statului a fost însoţit la Troiţa din Piaţa Universităţii de consilierii prezidenţiali Ion Oprişor, Daniela Bârsan şi Delia Dinu şi consilierul de stat Cătălina Galer.

"Să păstrăm mereu vie memoria eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989!", a scris preşedintele Iohannis, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel