Preşedintele Iohannis, la bilanţul SRI pe anul 2017
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Serviciul Român de Informaţii prezintă, luni, raportul de activitate în cadrul unui eveniment la care participă angajaţi, dar şi colaboratori ai instituţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la sediul Serviciului Român de Informaţii (SRI), unde participă la prezentarea bilanţului instituţiei pe anul 2017. Şeful statului a fost întâmpinat de directorul SRI, Eduard Hellvig.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că nu ştie dacă a primit o invitaţie de participare la şedinţa de bilanţ a Serviciului Român de Informaţii, dar a menţionat că preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI este cel care va fi prezent, din partea Parlamentului.

'Avem o Comisie de supraveghere şi control al activităţii serviciului şi preşedintele acestei comisii, domnul Claudiu Manda, va participa, din partea Parlamentului, dar eu nici nu ştiu dacă am primit o invitaţie în acest sens', a precizat Tăriceanu, după şedinţa Biroului permanent al Senatului.  

Liderul PSD Liviu Dragnea, întrebat, luni, 26 martie, la Palatul Parlamentului, dacă a primit o invitație la bilanțul SRI, acesta a răspuns, simplu, „nu”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel