Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, dezamăgit că partida dintre cele două Corei, pentru CM 2022, s-a jucat fără spectatori
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, care a participat marţi la Phenian la meciul dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud, s-a declarat ''dezamăgit'' de absenţa publicului de pe stadion.

Meciul, contând pentru preliminariile CM 2022, care s-a încheiat cu o remiză albă, nu a fost transmis la televizor şi s-a disputat cu porţile închise pe stadionul Kim Ir Sen. Aş fi vrut să văd un stadion plin la acest meci istoric, dar am fost dezamăgit să văd că nu există spectatori în tribune. Am fost surprins de acest lucru dar şi de altele, cum ar fi lipsa televizării şi probleme cu vizele pentru jurnalişti. Pentru noi, libertatea presei, libertatea de exprimare sunt esenţiale dar, pe de altă parte, ar fi naiv să credem că putem schimba lumea într-o clipă', a spus Infantino, într-un comunicat al FIFA. Echipa Coreei de Sud nu a putut fi însoţită decât de selecţioner şi de membri ai staffului. Înainte de a pleca spre Phenian, sud-coreenii au fost obligaţio să-şi lase telefoanele mobile la ambasada lor din China, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel